Leading international operator of modern dry bulk vessels

Danish

Norvic er en global transportør og førende udbyder af fragt indenfor tørlast produkter

Da vi startede I 2006 var ønsket at tilbyde en alternativ løsning til de eksisterende fragttjenester, med focus på at udvikle personlige relationer til vores kunder. Femten år senre fortsætter vi vi denne tilgang med personaliserede løsninger til vores kunder’ s fragt og logistiske behov

Vores Tjenester

  • Vi tilbyder fragt- og logistiktjenester til transport af bulkgods rundt om i verden tørlast produkter worldwide.
  • Vi tilbyder en platform som kan tilveje bringe de mest kos tog tids effektive løsninger på deiverse ruter. Vi har stærke relationer til skibsredere
  • Vores globale tilstedeværelse betyder, at vi er i stand til at levere en bred vifte af aftaler, der bedst opfylder vores kunders behov.

Download Vores Brochure

Vi er her for at hjælpe. Kontakt os i dag, og lad os begynde at personalisere de mest effektive løsninger til dine transportbehov.

Download

Kontakt

Vi er her for at hjælpe. Kontakt os i dag, og lad os begynde at personalisere de mest effektive løsninger til dine havtransportbehov.

Ledige stillinger hos Norvic Shipping

Vi tilbyder stillinger og karrierer, der er interessante og stimulerende. Vi stræber efter at levere muligheder, der gør det muligt for vores teammedlemmer at vokse og lægger vægt på en fair balance mellem arbejde og privatliv.

There are currently no job vacancies at this time.

Norvic er et Medlem af